Nieuwe Serie Heaters in ons assortiment!

Onze Flameheater is een krachtige terrasverwarmer op gas. Met 11000 Watt aan vermogen zal deze gasheater het terras op een heerlijke temperatuur krijgen. En is nog eens leuk om te zien, Win win situatie toch?

Lees verder »

Nieuw in het assortiment: Easy Up tent verwarming / parasolverwarming

Nieuw Bij Ons! in het assortiment Easy Up tent verwarming / parasolverwarming Vind u het net iets te koud en wilt u verwarming hebben? En wilt u geen Terrasverwarming die in de weg staat of dat er kinderen er aan gaan zitten. Dan hebben hebben wij nu Easy Up tent verwarming / parasolverwarming die u […]

Lees verder »

Nieuw!!

We hebben weer een aantal nieuwe producten in ons assortiment opgenomen. Party Parasol Zwart , 3 meter breed inclusief voet. Koelkasten 400 liter met Glazen deur! Vrieskast 400 liter met Glazen deur! Kijk bij de producten voor meer informatie over deze producten

Lees verder »

Kleine Mossel pannen!

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met kleine mossel pannen! De mossel pannen hebben een inhoud van 1 kg (voor 1 persoon) en een doorsnede van 18cm. Leuk voor een feestje of een evenement! Wij hebben momenteel 300 mossel pannen in ons assortiment.

Lees verder »

Uitbreiding Servies!

Omdat er meer vraag naar is hebben wij ons assortiment uitgebreid met mooie witte diepe borden met een brede rand. Deze borden zijn ideaal voor soepen en pasta’s.

Lees verder »

Nieuw! Buffetrok Strech

Nieuw in ons assortiment! Buffetrok strech model, kleur Zwart Deze rokken zitten mooi strak om de buffettafel heen. Tevens hebben wij ook de buffettafels die voor deze rokken geschikt zijn.

Lees verder »

Nieuw!! Oranje statafelrokken!

We hebben een nieuwe kleur statafelrok binnen! Oranje! Deze kleur is ook mooi te combineren met een zwarte of witte topper.

Lees verder »

Nieuwe producten!

We hebben enkele nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Nu hebben wij ook mooie RVS paaltjes met velours zwarte koorden en daar hoort natuurlijk een mooie zwarte loper van 1×6 meter bij!   Ook hebben wij ons meubilair uitgebreid met ronde klaptafels van 122cm doorsnede en aluminium rand!

Lees verder »

Nieuwe website

We hebben een mooie vernieuwde website!! Omdat onze vorige website gedateerd begon te worden, hebben wij een nieuw design. De website is overzichtelijker, klantvriendelijker en informatiever. Uiteraard is in onze website ruimte voor social media: vind ons leuk op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws zoals nieuwe producten. Wij wensen u veel plezier […]

Lees verder »